Gratis verzending vanaf €50
[wpml_language_switcher type="widget" flags=1 native=0 translated=1 ]
Gratis verzending vanaf €50
tel:+32 494 16 12 74

XPerience

DetailXPerts brengt uw wagen of tweedehands voertuig naar the next level. Ze houden niet alleen uw auto, maar ook hun eigen kennis voortdurend up-to-date. De wereld van detailing evolueert snel, zelfs voor twee broers met jarenlange ervaring. Samen met hun professioneel team beschikken ze over specifieke knowhow, want elk voertuig is uitdagend en uniek.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij DetailXPerts terecht om hun voertuig optimaal te reinigen of te beschermen. Van oldtimer tot raceauto, elke wagen gaat er als nieuw buiten. Ook voor privéjets of vaartuigen heeft het bedrijf de nodige producten en ervaring in huis.

Ontdek hier het aanbod.

Waarom voor ons kiezen?

 

Professionele detail studio met passie en jarenlange ervaring en strevend naar topkwaliteit!

Kwaliteit en een superieure dienstverlening

certificaten en graden in high-end detaillering + experience

XCellence

Geen fan van webshoppen? Kom dan vrijblijvend langs in onze fysieke winkel! We helpen u graag verder met eerlijk en correct advies.

De afgesproken prijs = de afgesproken prijs. We rekenen geen onverwachte kosten aan en bespreken vooraf alle mogelijkheden voor eender welk budget.

We werken enkel met topmerken en kiezen voor u de Rolls-Royce onder de producten uit. Enkel zo kunnen wij optimale kwaliteit garanderen.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Menu
0 items Cart
My account
Shop