Gratis verzending vanaf €50

XPerience

DetailXPerts Nicolas en Sebastien brengen uw wagen of tweedehands voertuig naar the next level. Ze houden niet alleen uw auto, maar ook hun eigen kennis voortdurend up-to-date. De wereld van detailing evolueert snel, zelfs voor twee broers met jarenlange ervaring. Samen met hun professioneel team beschikken ze over specifieke knowhow, want elk voertuig is uitdagend en uniek.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij DetailXPerts terecht om hun voertuig optimaal te reinigen of te beschermen. Van oldtimer tot raceauto, elke wagen gaat er als nieuw buiten. Ook voor privéjets of vaartuigen heeft het bedrijf de nodige producten in huis.

Ontdek hier het aanbod.

Waarom voor ons kiezen?

 

Professionele uitrusting en volledig ingerichte werkplekken in Lievegem en Brussel
meer dan 1000 auto’s behandeld
certificaten en graden in high-end detaillering + experience
  • Hoe het ooit begon

    Nicolas en Sebastien zijn al hun leven lang gepassioneerd door detailing. Zelfs in tijden dat vlogs nog primitief waren, ontwikkelden de broers hun eigen kennis met online filmpjes, gevolgd door trial & error.

  • Hoe het verder ging

    De verworven kennis leidde tot een eerste studio in Maldegem met een assortiment aan producten. Nadien verhuisde het bedrijf naar Eeklo en uiteindelijk belandden ze in 2021 in Lievegem, intussen met vier fulltime medewerkers.

  • Een nieuw hoofdstuk

    Een tweede vestiging in Zaventem… coming soon!

XCellence

Geen fan van webshoppen? Kom dan vrijblijvend langs in onze fysieke winkel! We helpen u graag verder met eerlijk en correct advies.

De afgesproken prijs = de afgesproken prijs. We rekenen geen onverwachte kosten aan en bespreken vooraf alle mogelijkheden voor eender welk budget.

We werken enkel met topmerken en kiezen voor u de Rolls-Royce onder de producten uit. Enkel zo kunnen wij optimale kwaliteit garanderen.

XPerts

Nicolas
Nicolas
Founder
Sebastien
Sebastien
Founder
Jorn
Jorn
Detailer
Pieter-Jan
Pieter-Jan
Detailer