Paint Protection Film

een superdoorschijnende folie die op de lak wordt geplakt ter bescherming van de lak.

lak in perfecte staat

Je gaat de lak dus beschermen tegen krassen, steenslagputjes en swirls. Het zorgt ervoor dat je lak in perfecte staat blijft, terwijl de folie afziet onder invloed van de zon, vervuiling en steentjes.

Paint Protection Film is een geavanceerde, zelfherstellende film die gekend staat voor zijn ongeëvenaarde glans en hoge bescherming tegen impact. Een Paint Protection Film is dus beste bescherming tegen steenslag. Het is een vrijwel onzichtbare urethaan laag die uw voertuig beter dan ooit beschermt tegen: steenslag, krassen, insecten, zuren, zout, olie, grind, boomsappen, vogeluitwerpselen, industriële regen, …

Kenmerken en voordelen van Paint Protection Film:

De mogelijkheden van Paint Protection Film zijn vrijwel eindeloos.  Je kan bijvoorbeeld ook kiezen om de instaplijsten van je wagen, of de bumpergoot aan je koffer te laten beschermen.  Door deze bescherming zullen deze plaatsen veel minder krasgevoelig zijn. Want je kent dat wel, met snel iets uit de koffer te nemen, laat je het perongeluk vallen op de bumper, waardoor je zo’n lelijke, opvallende kras hebt.  Dankzij PPF is dat niet meer het geval. De ondiepe krassen zullen wegtrekken dankzij het zelfhelende effect. De diepere krassen zullen nog steeds in de folie zitten, waardoor de onderliggende lak perfect blijft.  Het volstaat dan gewoon om de folie eraf te halen en opnieuw te plakken.

Terug naar alle detailing diensten

Sluit Menu
×
×

Winkelmand