Glascoatings

De nieuwste innovatie op het gebied van lakbescherming of lakverzegeling voor uw wagen.

Een extra beschermingslaag tegen invloeden van buitenaf.

Glascoating of keramische coating

Dé innovatie op het gebied van car detailing is lakverzegeling of duurzame lakbescherming onder de vorm van een keramische coating, ook wel glascoating genoemd.
Deze biedt tal van voordelen in vergelijking met een traditionele wax of sealant(polymeren).

Dit is een speciale coating op basis van vloeibaar glas die aangebracht wordt op verschillende onderdelen van uw wagen, waardoor deze extreem goed beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf.
In tegenstelling tot een wax of sealant biedt een glascoating een langdurige bescherming.

Op dit moment bestaan er glascoatings voor lakwerk, velgen, banden, rubbers, kunststof onderdelen, stoffen zetels en zelfs lederen zetels.

Voordelen van een keramische glascoating

#Labocosmetica hun glascoatings zijn een innovatie in de lakverzegeling welke aangebracht kan worden na een uiterst zorgvuldig uitgevoerde detail beurt. Het is een lakbescherming zoals geen andere op de markt

  • Ten opzichte van een traditionele wax is de duurzaamheid vele malen langer ( tot 90.000km / 6 jaar ).
  • Door de zelfreinigende eigenschappen van de coating is uw auto heel gemakkelijk te onderhouden, het vuil hecht zich veel minder aan het oppervlak waardoor uw auto merkbaar schoner blijft en eenvoudiger te reinigen is.
  • De coating/lakverzegeling voegt effectieve hardheid toe aan de blanke lak wat betekent dat deze o.a. beter resistent word tegen: fijne waskrassen, zure regen, uv-stralen, en contaminaties zoals vogelpoep en teer.
  • Een hoogwaardige glansgraad blijft gegarandeerd als u de wagen wast zoals wordt voorgeschreven. Waar een traditionele wax al na een aantal wasbeurten de hoge glans verliest, blijft door de harde laag de glans behouden.
  • Permanente hechting van het product. Wanneer de keramische coating volledig droog is vormt deze een definitieve laag die de poriën van het oppervlak afsluit waardoor bovengenoemde eigenschappen behouden blijven. De coating is dan enkel nog te verwijderen d.m.v. Polijsten.

Terug naar alle detailing diensten

Sluit Menu
×

Winkelmand