GEEN STEENSLAG OF KRASSEN MEER?
DAS WRAP GEFIXT!

Beschrijving

Een complete wash kit voor je wagen die je door de herst en winter haalt! Als je je auto met die producten verwent (lees: wast), dan zal deze blinken zoals nooit tevoren!

Beneficia

Een zelfactiverende spraycoating op basis van fluoropolymeertechnologie die in werking treedt op het moment van verneveling met water, waarmee de “no touch” -cyclus wordt voltooid. Het mengsel van fluorpolomeren en siloxanen verbindt gemakkelijk en snel aan de carrosserie een heeft een langdurige bescherming, glans, zijdezachtheid en een uitstekend lotuseffect, met daarnaast een hoog hydrofobisch effect.

Sèmper

super geconcentreerde en sterk lubricant/neutrale onderhoudsshampoo. Gekenmerkt door een uitstekende reiniging en de aangename geur. creëert geen strepen en kan ook op glas worden gebruikt. Het schuim is ontworpen om vuil op het oppervlak van de auto op te lossen, op te nemen en te elimineren op een veilige manier. Het hoge schuimvermogen, gecombineerd met een aanzienlijke smering, creëert een schuimend “schuimkussen” waarmee #SÈMPER de auto kan wassen zonder het risico de carrosserie te beschadigen.

Fall-out iron remover

Decontamineert de carrosserie, de velgen en het glas van ijzer- en oxide-residuen, veroorzaakt door stedelijke vervuiling of zure regen. Het product is inert op de carrosserie, de bumpers en de plastic onderdelen en interfereert niet met de eerder aangebrachte beschermingen. Dankzij een exclusief en uiterst effectief mengsel kan het ijzerhoudende deeltjes oplossen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd met een waterstraal. Het is ook essentieel voor het voorbereiden van de carrosserie vóór de polijst- of beschermingscyclus.

Wash pad

Washandschoen op basis van een hoogwaardige microvezel voor het reinigen van uw auto. Comfortpad heeft twee verschillende kanten: een microvezeloppervlak dat bestaat uit duizenden vezels die een grote hoeveelheid water / shampoo kunnen vasthouden, ideaal voor algemeen vuil. Een chenille-kant is geweldig als een eerste stap om het meest hardnekkige vuil aan te pakken en het uit kleine openingen en uit de hele carrosserie te verwijderen. en voor het bovenste deel van de auto en een voor het onderste deel. Dit systeem maakt het mogelijk om het risico van krassen en accidentele schade tijdens het wassen te minimaliseren.

Microvezel droogdoek, grit guard en meer!

Daarboven op krijg je een microvezel droogdoek, laat geen strepen achter en is zeer slijtvast. Buitengewoon absorptievermogen en droogsnelheid, 1 ‘swipe’ over je wagen en droog! De Grit guard scheidt het vuil van je washmitt. Het cirkelvormige design haalt het zand en vuil uit je washmitt zodat je elke keer een perfect propere mitt hebt wanneer je hem uit je wasemmer haalt om het volgende deel van de wagen te wassen. Al de potentieel schadelijke deeltjes vallen tot op de bodem van de emmer zodat ze ver weg blijven van je mitt en dus ook de lak van uw wagen. Deze eenvoudige en kostefficiënte methode beschermt op deze manier je kostbare lak tegen krassen en waskringen.

Gebruik deze kit al sinds vorige winter en elke keer opnieuw staat hij te blinken, niet normaal! Soms gebruik ik iets te veel Semper en dan moet ik die wel eens bijbestellen 😀

Review 1
5/5

Benjamin

Ik wist niet dat Italiaanse auto producten de crème de la crème waren. TOP!!

Review 2
5/5

Kevin

Echt mooi resultaat, het handige is die grit guard nooit aan gedacht maar werkt super.

Review 3
5/5

Vincent

Die coating die erbij zit bestel ik nu al even om de zoveel maand bij, water glijdt gewoon van mijn auto na gebruik

Review 4
5/5

Kenneth

Super kitje, vroeger auto gewoon droogwrijven met een vod en nu die microvezel droogdoek, dat blijft maar water slokken. Velgenreiniger is ook top, dat rood effect is leuk om te zien en erna spoel ik ze af en dip ik ze droog. Bling bling.

Review 5
5/5

OPC

Ik ga altijd naar DIY carwash maar nu neem ik toch een paar van deze productjes mee 😊

Review 6
5/5

Thibeau

DetailXPerts Essential Wash Kit

 € 69.95

283 reviews
4.8/5